Uusi energiaomavarainen ja päästötön omakotiasuinalue eteläsuomen järvimaisemaan Mäntsälään

Toimitustaso

Talojen ostajat (ja samalla tulevat käyttäjät) tilaavat talot muuttovalmiina tai avaimet käteen toimituksina haluamaltaan esivalinnan vaatimukset täyttävältä ja valikoituun tarjoajaryhmään ilmoittautuneelta talotoimittajalta.  

Taloon kuuluva LVIST-järjestelmä sisältyy toimitukseen.
Perustukset kuuluvat toimitukseen alihankintana tähän erikoistuneelta toimittajalta.
Ostaja tilaa maalämpö- ja aurinkosähköjärjestelmän sekä sähköauton latauspisteen erikseen tukiryhmän ohjeiden ja suositusten mukaisilta toimittajilta.

Tontin ostaja tilaa erikseen kunnallistekniikkaliittymän, mahdollisen kuitukaapelin sekä sähköliittymän hanketoimittajalta listalla olevalta toimittajalta. Aluetyöt (tiestö, mahdollinen salaojitus mahdolliset erikseen sovitut muut yhteysvaraukset) teetetään hankkeen puolesta ja ne luovutetaan näiltä osin valmiina tonttien ostajille.

Hankevalmistelun ja aluesuunnittelun taloluonnoksineen teettää hanke ennen tonttien myyntiä ja hoitaa tonttien myynnin talokiinteistöjen ostajille näiden ohjeiden mukaisilla ehdoilla.

Tonttien ostajat sitoutuvat ostamaan tontit ja talot myöhemmin sovittavalla varausmaksulla ja muut konseptin toimitukset nämä ohjeet täyttäviltä, tukiryhmän hyväksymiltä toimittajilta ja hakevat rakennusluvat.