Uusi energiaomavarainen ja päästötön omakotiasuinalue eteläsuomen järvimaisemaan Mäntsälään

Kuvat ja videot

hermanonkimaa logoteksti cmyk nobg


VIRTUAALI  Esitykset
Virtuaali esitys HermanOnkimaa alueesta
    (Voit katsoa aluetta mistä suunnasta vain liikuttelemalla "kameraa" hiirellä.  Virtuaalissa olvat "kuplat" vievät tarkempaan kyseiseen kuvakohtaan.)
    ( HUOM! Tämä virtuaalilinkki on päivityksessä ja vielä alkuversio. Kehittyy ja saa lisä sisältöä kesän aikana)

KUVIA
   Päivityksessä . . .  Kuvia lisätään kesälomien jälkeen elokuun alussa.  Kuvia voi erikseenn pyyttää sähköpostilla  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VIDEOITA
   
Myös videot ovat valmitusvaiheessa, mutta antavat varmasti jo hyvän kuvan alueesta.
Tässä on myös piirrosmalli videot joissa on ensimmäisen rakennusvaiheen tonttipaikat.  Piirroskuvaus sekä muut videot tulevat saamaan päivityksiä hankkeen edetessä.
 Parhaiten tietenkin alue selviää paikanpäällä.  Tonttivarauksian voi jo tehdä ja rakentamaankin pääsee normaalien rakennuslupaprosessien järjestyksessä.

Tavoite videoilla etta virtuaalimallilla on olla mukautuva alueen kehittymisen kanssa ja tietenkin rakennuttajakeskeisesti, joka on punainen lankamme.
Ennen rakentamisen aloittamista suunnitelluille rakennuspaikoille tulee malliksi talotoimittajiemme olemassaolevia taloja videoupotus tekniikalla. Aikanaan kukin rakennuttaja voi halutessaan seurata tonttinsa ja kiinteistönsä editymistä haluamallaan tavalla (maasta ulkoa ja sisältä sekä ilmasta.  Kuvaukset  ja seurantajärjestelmään osallistuminen tulee olemaan edullista ja joustavaa.  Alueella tiedon kerätys ja avoimuus ovat oleellisessa osassa ja taarkoituksena on voimakkaasti muuttuvassa rakentamisessa auttaa ennen kaikkea tukea rekennuttajaa, mutta myös koko alueelta tiedonsaatia. Näin voidaan auttaa viranomaisia ja koko rakentamisalaa.

(Tekijä: VisualViestintä  kts. Yhteystiedot))

HermanOnkimaa (HermanÅngima) Pohjoismaisen pilottihankkeen ensivaiheen promovideo
HermanOnkimaa (HermanÅngima) Pohjoismaisen pilottihankkeen ensivaiheen aluevideo 1 (2019-07/1) beta
HermanOnkimaa (HermanÅngima) Pohjoismaisen pilottihankkeen ensivaiheen aluevideo 2 (2019-07/2) beta
HermanOnkimaa piirrosmallivideo 1 (2019-07/1)
HermanOnkimaa Kylä Ry tapahtumia 1  (seuraa Facebook; Hermanonkimaa Kylä)