Uusi energiaomavarainen ja päästötön omakotiasuinalue eteläsuomen järvimaisemaan Mäntsälään

Hankealue ja Mäntsälän kehitys

Valtaväylät ympärillä ovat lähellä. E75 (Helsinki - Lahti->) ja Kehä V (Hanko - Porvoo) kulkevat Mäntsälän kautta samoin rautatie (Helsinki - Lahti->) Etäisyyden kuvassa.

Alueen tiesto koostuun kolmesta yhdystiestä. Päällystetty Hermanonkimaantie 6km uudelle Porvoontielle ja 9km Mäntsälän keskustaan.

Onkimaantie, 4 km Nummisten keskustaan  ja 5 km Sälinkään keskustaan.

Alueen sisäinen tiestö ja sen ohessa tonteille tuleva kunnallsitekniikka, valokuitu ja sähkö rakentuu alueen vieressä olevista liitospisteistä samanaikaisesti raken-nuttajien rakennuslupaprosessin kanssa.

laaja aluekartta

Perustettu 1585.
Nykyisin Mäntsälä on vireä ja muutto-voittoinen kunta pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Liikenteellisesti Mäntsälän sijainti on hyvä, sillä paikkakunnalta on nopeat yhteydet niin etelään ja pohjoiseen kuin itään Porvooseen ja länteen Hyvinkään suuntaan
Väestöllisesti Mäntsälän sijainti on myös hyvä, sillä 100 km säteellä Mäntsälästä asuu lähes 2 milj. ihmistä. Mäntsälänkin väkiluku on kohonnut jo  yli 20 000 asukkaaseen.

Kehä V:n eteläpuolelle muuttoarvio on n. 500000 ihmistä seuraavan 20 v kuluessa.
Sijaintinsa ja liikenneyhteyksiensä johdosta kehityssennuste Mäntsälään on erinomainen. Vesistärikas Mäntsälä haluaa tarjota monipuolista asumista myös lähimaaseudulle.
Suuretkin yritykset ovat löytäneet Mäntsälän mikä entsestään lisää Mäntsälän kiinnostavuutta.